Menu

Architectuur

Inleiding volgens https://nl.wikipedia.org/wiki/Architectuur

Architectuur valt onder de kunst en wetenschap van het ontwerpen van gebouwen, de gebouwde omgeving zoals steden, woningen, interieurs, meubelen of objecten, landschappen, parken, tuinen. Bij de kunst van het bouwen, de Architectuur wordt gelet op de esthetische kant van het bouwen en wordt uitgevoerd door de Architect, terwijl bouwkunde met name voor de technische kant wordt gebruikt.

Volgens het vroegste overgeleverde werk over het onderwerp, “Over architectuur” van de Romein Vitruvius, is de architectuur gestoeld op drie principes: schoonheid (venustas), stevigheid (firmitas) en bruikbaarheid (utilitas). En wordt omschreven als de balans tussen deze drie elementen, waarbij geen van drie├źn dus overheersend is ten opzichte van de andere twee.

Bij Interieur-Tuin-Architectuur | Impres-Design werken wij dan ook met Ontwerp Architecten die hun specialisatie hebben in de drie belangrijke aspecten van het ontwerpen. Uw gebouw moet Mooi zijn, het moet Degelijk zijn en het moet Bruikbaar zijn. Belangrijk is dan ook dat wij voor U een ontwerp maken wat passend is op juist die plek in die omgeving.

De Harmonie speelt een belangrijke rol voor U. Wij werken daarom in team verband waarbij wij de service bieden om uw project te compleet te maken met een passend afgestemd Interieur en Exterieur.

Voorbeeld ontwerpen:

[wp-rss-aggregator]