Menu

Interieur Inrichting

Zie ook de https://nl.wikipedia.org/wiki/Interieurarchitect

Een interieurarchitect of binnenhuisarchitect houdt zich bezig met alle aspecten van de binnenruimte; o.a. de functie, routing, ruimte-indeling, inrichting van de diverse ruimten, licht (zowel kunst- als daglicht), kleur en materiaal. De interieurarchitect geeft hiermee vorm aan de leef-of werkomgeving. Het vakgebied wordt interieurarchitectuur, binnenhuisarchitectuur of ruimtelijke vormgeving genoemd.

Een mooi interieur conform uw eigen smaak en stijl afgestemd met de juiste kleuren en materialen combinaties en de juiste stoffering is belangrijk. Accoustic en Verlichting zijn essentiële punten waarop wij speciaal letten. De juiste decoratie en stoffering maken uw plaatje compleet.

Uw rust, uw welbehagen en uw (mentale) gezondheid reageert op uw omgeving. Wij zijn hierin gespecialiseerd en weten perfect hoe de combinaties te maken om deze harmonieën te bereiken.

Alle verschillende stijlen zijn mogelijk. Modern of Klassiek, Eclectisch of Eigentijds, Country of Landelijk, Typerend Hollands, Vlaams, Frans, Engels, Spaanse, Arabische of Aziatische stijlen.

Voorbeeld Interieurs in diverse Stijlen:

[wp-rss-aggregator]